20.11.2019 u srijedu u 12 sati upriličen radni sastanaka predstavnika Vlade HNŽ i Županijskog odbora HDZBiH HNŽ-a s Općinskim odborom HDZBiH Jablanica.

Na sastanku su sudjelovali dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko neretvanske županije , Stjepan Bošković predsjednik Županijskog odbora HDZBiH Hercegovačko neretvanske županije, Oliver Soldo ministar za pitanja branitelja, Donko Jović ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Stjepan Krasić ministar prometa i veza, te Slađan Bevanda ministar unutarnjih poslova.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim temama i problemima u Općinskom odboru HDZBiH Jablanica i načinima rješavanja problema s kojima se susrećemo. Naglasak je stavljen na cestovnu infrastrukturu. 

Po završetku radnog dijela položeni su vijenci i zapaljene svijeće ispred spomenika svih poginulih u Prvom, Drugom i Domovinskom ratu.

Nakon polaganja vijenaca čanovi izaslanstava zajedno s  domaćinima uputili su se na novoasfaltiranu dionicu puta Sovići – Sovićka vrata, koja je uspješno završena a s kojom su Doljani a i općina Jablanica povezani s Posušjem i Tomislavgradom.

 

Započeta izgradnja i asfaltiranje puta Sovići - Sovićka vrata 2018

Završena izgradnja i asfaltiranje puta Sovići - Sovićka vrata 2019

Doljani.info

Udruge u Doljanima

Idi na vrh