Eko udruge „Runolist“ Doljani - Jablanica  poziva Vas da simboličnim planinarenjem „PUTEVIMA NAŠIH POGINULIH“ odamo počast Hrvatima poginulim u općini Jablanica na obljetnicu njihove pogibije. Polazak je organiziran 28.07.2016. godine s početkom u 7 sati s lokacije Gornja Krkača u Doljanima a dolazak na Stipića livadu planiran je u 10:30 sati. Molimo sve sudionike ovog planinarenja da se prikladno obuku, ponesu vodu i sendvič te na vrijeme dođu na lokaciju polaska kako bi zajedno mogli doći na Stipića livadu.

Organizacijski odbor osigurao je dobro označenu stazu i osiguranje puta. Vrijeme planinarenja je 3 sata laganog hoda s pauzama. 

Sve dodatne informacije i prijedloge možete poslat na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 063/345-079 

Svi koji su zainteresirani da pođu iz Stupara do Stipića livade neka se jave Luki Marijanović na broj mobitela 063/826-540 kako bi dogovorili vrijeme polaska i ostale detalje vezane za ovu stazu. Važna napomena za sve koji misle ići crvenom stazom iz Stupara prema Stipića livadi da ne idu samostalno i bez vodiča zbog potencijalnih minskih polja, ova staza nije označena. 

 

Idi na vrh