U nedjelju 4 listopada 2015 godine povodom otvaranja lovne sezone članovi lovačkog društva „Baćina“ iz Doljana okupili su se na Milaševcu  kako bi podijeljeni u tri grupe krenuli na Baćinu gdje se i nalazi lovačka kuća ovog lovačkog društva.

Vrijedni članovi društva i ove su godine radili na uređenju lovačke kuće, kao i prostora ispred i oko nje a na sam dan otvaranja lova pripremili su hranu i piće kako bi upotpunili ovaj nadasve važan dan za lovce lovačkog društva Baćina iz Doljana.

Prije početka druženja održali su i radni sastanak svih članova društva kako bi vidjeli na koji način mogu poboljšati kvalitetu u lovištu a i u samom lovačkom društvu. Istaknuli su da u zadnje vrijeme zbog lovokradica opada broj divljači u lovištu te je potrebno alarmirati nadležne službe da se pozabave ovim problemom. Kao i u proteklom razdoblju napravljeni su planovi za očuvanje lovišta, prehranu životinja u zimskim mjesecima i prosjecanje staza koje održava ovo lovačko društvo. Treba pohvaliti rukovodstvo društva za sve što je do sada urađeno a pogotovu na uređenju i izgradnji lovačke kuće

Po završetku sastanka druženje se nastavilo do kasno u noć.

Svim članovima lovačkog društva BAĆINA iz Doljana želimo dobar ulov u ovoj lovnoj sezoni.

 

 

 

Facebook

Udruge u Doljanima

Idi na vrh