Kao što smo već najavili proslava Divinog dana  na Kedžari započela je u subotu 2.7.2016 godine Svetom misom uočnicom koju je predvodio Doljanski župnik fra Andrija Jozić. Kao nikad do sada ove godine veliki broj vjernika okupio se na ovoj misi a po završetku mise druženje i uživanje u preljepim kadrovima zalaska sunca nastavilo se do kasno u noć.

U nedjelju 3.7.2016 godine u 11 sati započela je centralna proslava Divinog dana na Kedžari svečanom Svetom misom i čitanjem teksta poruke Dive Grabovčeve koji je ove godine izrekla djevojka Darija Pavlović, obučena u Ramsku narodnu nošnju.  Glazbeni dio misnog slavlja uveličala je etno skupina „Čuvarice“.

 Svečano misno slavlje predvodio je don Željko Tanjić, rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu uz suslavlje dvanaest svećenika. Riječi dobrodošlice i zahvale okupljenim vjernicima izrekao je mjesni župnik fra Andrija Jozić. 

Po  završetku Svete mise vjernici su se okrijepili piknikom pod obližnjim borovima i uživali u preljpim pejzažima Parka prirode Blidinje. 

Za Vas smo pripremili fotografije s uočnice i sa centralne proslave Divinog dana na Kedžari.

 

Kedžara 

Misa uočnica (foto:Anđelko Rogić)

Facebook

Idi na vrh