Dugo iščekivani blagdan Božića obasjao je župu Doljani. Točno u ponoć započelo je služenje svete mise polnoćke a atmosfera koja je vladala u crkvi bila je ispunjena duhovnom toplinom, zajedništvom i svečanošću.

Kako su minute prolazili, crkva je bila ispunjena vjernicima koji su došli iskazati svoju ljubav i vjeru prema Isusu Kristu te proslaviti njegovo rođenje. Božićna sveta misa polnoćka nije bila samo liturgijski čin, već prava svečanost koja je obogatila duše prisutnih.

Dok su se melodije božićnih pjesama širile crkvom, osjećaj radosti i nade ispunio je svakog pojedinca. Zvuci pjesme, miris tamjana i svijeća stvorili su nezaboravnu atmosferu koja je trajala daleko u noć.

Nebo je podarilo župljanima blagu toplinu, pa su nakon završetka svete mise mnogi izašli ispred crkve. Družeći se i čestitajući jedni drugima, stvorili su predivne trenutke zajedništva i ljubavi koji su obilježili ovaj poseban dan.

U ime portala Doljani.info, želimo iskoristiti priliku čestitati Božić svim čitateljima župe Doljani. Neka vam ovaj blagdan donese mir, radost i obilje blagoslova. Neka vas duh Božića prati kroz cijelu godinu, čuvajući vaša srca i obitelji.

Neka ova Božićna noć u župi Doljani bude podsjetnik na važnost zajedništva, ljubavi i vjere. Sretan Božić svima!

 

 

Facebook

Idi na vrh