U sklopu redovitih aktivnosti i povezivanja unutar stranačke infrastrukture, članovi Županijskog odbora HDZBiH Hercegovačko-neretvanske županije danas su posjetili općinski odbor HDZBiH Jablanica. Ovaj posjet posebno je obilježen prisutnošću premijerke i četiri ministra iz Hercegovačko-neretvanske županije, što je dodatno istaknulo važnost ove inicijative.

Na čelu delegacije bio je predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ dr. Ludvig Letica, zajedno s primjerkom Marijom Buhač. Uz njih, u posjetu su sudjelovali i ministar unutarnjih poslova Mario Marić, ministar branitelja Đuro Prkačin, ministar prometa i veza Ivo Bevanda te ministar poljoprivrede Mario Jurica.

Tijekom posjeta, članovi općinskog odbora HDZBiH Jablanica imali su priliku izložiti svoje probleme, inicijative i vizije za daljnji razvoj općine Jablanica. S druge strane, premijerka Buhač i ministri iznijeli su svoje viđenje rješavanja problema te iskustva i planove za Hercegovačko-neretvansku županiju. Ovaj oblik komunikacije omogućio je dublje razumijevanje izazova s kojima se susreću lokalne zajednice i pružio priliku za zajedničko pronalaženje rješenja.

Prisutnost ministara dodatno je naglasila važnost ovakvih posjeta i suradnje unutar HDZBiH. Ovaj koordinirani napor između stranačke i državne razine ključan je za osiguranje usklađenosti politika i inicijativa s potrebama građana. Kroz direktnu komunikaciju i suradnju, stranka i ministarstva mogli su zajednički raditi na jačanju i razvoju regije.

Posjet članova Županijskog odbora HDZBiH Hercegovačko-neretvanske županije općinskom odboru HDZBiH Jablanica bio je važan korak prema jačanju suradnje unutar stranke i s državnim institucijama. Prisutnost četiri ministra iz HNŽ-a dodatno je pojačala značaj i težinu ovog događaja, naglašavajući predanost HDZBiH izgradnji snažne i koherentne političke infrastrukture. Očekuje se nastavak ovakvih posjeta i suradnje u budućnosti, s ciljem postizanja zajedničkih ciljeva i interesa svih članova stranke i građana.

Facebook

Udruge u Doljanima

Idi na vrh