U utorak, 13.2.2018. godine, u organizaciji HKUD Doljani i udruge ‘’Runolist’’, održana je tradicionalna zabava ‘’Maskenbal’’ u Doljanima, koja se organizira od 2015. godine. Prije zabavnog programa, nazočne je pozdravila učiteljica Monika Grbešić, koja je kratko prezentirala povijest našeg kraja vezanu za ove narodne običaje, koji se, na zadovoljstvo svih, ne prepuštaju zaboravu. Svi nazočni na ovoj tradicionalnoj fešti bili su počašćeni krafnama, kolačima i sokovima, koji su, na određeni način, i zaštiti znak poklada. Nakon zajedničkog fotografiranja za internet portal doljani.info, nastavilo se sa pjesmom i plesom, što je potrajalo do kasnih noćnih sati.

Internet portal www.doljani.info organizirao je izbor za najbolju masku. Glasovat’ će se na facebook stranici Doljani.info na ovom linku, www.facebook.com uz poziv svim našim vjernim čitateljima (pratiteljima) da glasate i izaberete najbolju masku na Maskenbalu u Doljanima 2018. godine.  

Fotografija koja bude imala najviše lajkova dobit će novčani iznos  od 50 KM. Glasovanje završava na Uskrs kada će biti proglašen pobjednik i uručena nagrada.

 

Facebook

Udruge u Doljanima

Idi na vrh