Pripremite se da zaronite u čarobni svijet Parka prirode Blidinje kroz naš najnoviji video! Ovaj put, vodimo vas na nezaboravno putovanje s visokih vrhova Čvrsnice, gdje se uzdiže vrh Glave. Naša ekipa je odlučila podijeliti ovaj predivan doživljaj s vama, koristeći najnoviju tehnologiju - dronove.

Dok se uzdižemo iznad sela Doljani, otvara se prizor koji oduzima dah. Beskrajni pejzaži prošarani šumama, livadama i kristalno čistim potocima pružaju spektakularni pogled. Sunčevi zraci igraju se na površini jezera, dok planinski vrhovi dopiru do neba.

Ovaj video nije samo poziv svim planinarima i ljubiteljima prirode da posjete ovo čarobno mjesto, već i podsjetnik na snagu prirode koja nas okružuje. Pridružite nam se u otkrivanju skrivenih ljepota Parka prirode Blidinje i dopustite da vas očara nevjerojatan spoj prirodnih čuda i ljudske avanture.

 

 

Koliko je atraktivna ova lokacija govori nam i činjenica da je naš čitatelj Matej Grbešić sa svojim prijateljima isti dan kada smo i mi ovo snimali planinario na vrh Glave i poslao nam ove dvije fotografije:

  

Facebook

Udruge u Doljanima

Idi na vrh